Gambar Perkahwinan

MY nak berkongsi sedikit dengan sahabat sahabat MY hobi atau minat MY dalam photografi. Skill masih lagi tahap biasa biasa tetapi MY belajar dan terus belajar. Untuk kali ini, MY nak berkongsi gambar perkahwinan yang MY shoot pada akhir tahun 2019 dan awal tahun 2020.  346 total views,  61 views today

 346 total views,  61 views today

EDISI IMBAS KEMBALI II CAMERON HIGHLAND 2019

Cameron Highland…Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat sahabat MY.. Untuk posting kali ini adalah berkaitan dengan travell..tetapi ini adalah imbas kembali yang MY telah laksanakan pada tahun lepas. Konsep travel MY adalah bersama dengan Keluarga dan inshaAllah konsep ini akan terus MY laksanakan dengan izin Allah S.W.T Dalam tempoh PKPP ini, MY perhatikan dah ramai rakyat …

 220 total views,  38 views today

Youtube !! Oh Youtube!!

Youtube ohh Youtube Assalamualaikum dan selamat sejahtera sahabat-sahabatku..semua sihat?Dah lama MY tak update blog di shukrisyira.com kerana ada sedikit kesibukan. Jadi untuk posting pada kali ini adalah berkenaan dengan Youtube..Kenapa dengan Youtube? Sebenarnya tiada apa apa pun..hehehe..saje je kerana hari ini rasa macam nak berkongsi serba sedikit tentang Youtube..MY tak layak pun kalau nak bercerita …

 405 total views,  4 views today

Tempat Menarik Di Pulau Pangkor

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Bagaimana keadaan awk sekalian dalam Musim PKP ini. MY doakan agar awak sekalian sihat dan dijauhkan virus Covid 19. Untuk musim PKP ni, MY mengambil keputusan untuk memindahkan bebarapa posting MY di blog lama. Antara salah satunya adalah Posting harini iaitu Tempat Menarik di Pulau Pangkor. Untuk pengetahuan awak sekalian, MY …

 1,325 total views,  9 views today

PERFUME MAMPU MILIK

PERFUME MAMPU MILIK MALAH BOLEH DIKATAKAN SEAKAN SAMA DENGAN KUALITI PERFUME YANG MAHAL Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca MY, Alhamdulillah, bersyukur kehadrat ALLAH S.W.T kerana dengan limpah KurniaNya dan KeredhaanNys, kita masih lagi bernafas di dunia yang sementara ini. Jadi posting MY yang jarang kali keluar ini ingin membuat menulis mengenai Perfume yang …

 711 total views,  4 views today

DASHING DEO + PERFUME SPRAY | GABUNGAN 2 IN 1 YANG MANTAP |

1st SEMBURAN DEODORAN + WANGIAN BADAN UNTUK LELAKI Memulakan hari dengan wangian yang hebat dan sentiasa segar sepanjang hari adalah penting bagi setiap lelaki agar dapat mengharungi cabaran dan aktiviti harian dengan penuh yakin. Oleh itu, menggunakan minyak wangi badan supaya berbau harum dan deodoran agar kekal segar dan menghindar bau badan sudah menjadi satu kemestian buat …

 2,357 total views,  74 views today